FAQ

Evenement

Het binnen=binnen concept is in voege sinds 2016. Onze voornaamste reden voor dit concept is om zo goed als mogelijk de overlast te beperken voor de buurtbewoners tijdens het evenement. De toeslag van 5 euro per herhaalde inkom met bandje dient er enkel voor om het tussendoor verlaten van het fuifterrein te ontmoedigen. Zitten we met deze maatregel doelbewust achter jullie geld aan ? Neen. De Jolly Jumper Party wordt georganiseerd door KLJ Oppuurs, een jeugdbeweging. Wij zijn geen winstgedreven organisatie zoals een handelsonderneming. De reden waarom wij de Jolly Jumper Party organiseren is enkel en alleen om onze groeiende jeugdwerking te ondersteunen. Niets meer en niets minder dan dat. Op ons terrein zullen jullie zeker niets tekort komen. We beschikken over tal van services zoals een gratis EHBO post, gratis WC’s, chill-out zone op een ruim buitenterrein, 2 stages met ieder hun muziekstijl, bewaakte vestiaire, BANCONTACT en de mogelijkheid om dranken en snacks aan te kopen tegen prijzen dat zelfs vandaag nog onder de prijzen liggen van de in grootte vergelijkbare evenementen. Bij verdere vragen, aarzel zeker niet ons te contacteren.

In principe hanteren we een binnen=binnen systeem. Indien je toch even het terrein moet verlaten en daarna terug wenst binnen te komen, zal je verplicht een toeslag moeten betalen van € 5/herhaalde inkom mits je een JJP-bandje draagt. Indien je dit niet draagt is het kassa tarief van € 15 van toepassing.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar in de VVK punten(zie www.jollyjumperparty.be/tickets ) of online via de App, de FB-Pagina of via www.jollyjumperparty.be/ticketshop De meest recente status van onze ticketverkoop kan je nakijken op www.jollyjumperparty.be/tickets of op onze FB pagina. Wanneer deze uitverkocht zijn, zal dit ook via deze kanalen worden bekend gemaakt. Tickets zijn de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa zolang de voorraad strekt. Check regelmatig de updates

Travel

Ja zeker, je kan kosteloos gebruik maken van een uitgebreide fietsen-en autoparking op nog geen minuut wandelafstand van de inkom. Parkeren is op eigen verantwoordelijk en de organisatie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijk schade.

Scroll naar boven